Diensten - DCClean

Bel voor Gratis Schatting: (048) 358-9706
Ga naar de inhoud
Diensten

bel nu!
Conventionele reiniging
Na analyse van de specifieke behoeften van elke klant, zorgen onze teams voor onderhoudsservice en dagelijkse of periodieke reiniging van hun kantoren, gebouwen of industrieterrein. Met jarenlange ervaring zijn we actief in een breed scala aan omgevingen en gebieden.
Ramen wassen
Ons team van professionele glazenwassers zorgt voor het reinigen van al uw ramen, zodat u vanuit uw kantoor of huis een smetteloos uitzicht heeft.
Ramen wassen
Speciale reiniging
Speciale reiniging
DC CLEAN is zich ervan bewust dat elk van zijn klanten een drukke agenda heeft en omdat het voordeliger is om met één leverancier voor verschillende taken om te gaan, en daarom heeft DC CLEAN zijn competentiegebied uitgebreid met verschillende beroepen om te voldoen aan uw op maat gemaakte verwachtingen van een enkele professionele partner die u kosteneffectieve en flexibele oplossingen kan bieden voor specifieke werkzaamheden of taken ter ondersteuning van uw activiteiten.
Tuin schoonmaken
Ons team zal de groene zones rond uw gebouw onderhouden en erkennen dat dergelijke ruimtes het imago van uw eigendom en van uw bedrijf weerspiegelen.
Tuin schoonmaken
Terug naar de inhoud